Installatie

Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen passen in de beschikbare ruimte. Ook de plek van de omvormer is belangrijk, en het aansluitwerk in de meterkast. Een goede en veilig installatie is van belang om maximaal van uw zonnepanelen te profiteren.

Team van SolarCentric

U kunt de installatie van uw zonnepaneel systeem deskundig en betrouwbaar laten uitvoeren door de installatie team van SolarCentric.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte zal een adviseur van SolarCentric contact met u opnemen om een installatiedatum in te plannen. De installatiedag kan meestal 3 a 4 weken na uw goedkeuring worden ingepland.

Over het algemeen zal een installatie tot 20 panelen in één dag kunnen worden afgerond.

Op installaties van SolarCentric gelden de algemene voorwaarden. Deze worden aan u mee gedeeld bij de ontvangst van de offerte.

Doe het zelver

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het gehele systeem zelf te installeren. In dat geval kunt u de producten via SolarCentic bestellen en zullen wij dit naar het gewenste projectlocatie verzenden.

In dat geval bent u zelf verantwoordelijk voor de installatie en kan er geen aanspraak worden gemaakt op verkeerde montage.

Klaar voor de volgende stap?