Montagesystemen

Zonnepanelen moeten op het dak worden bevestigd. SolarCentric levert complete montagesystemen voor alle typen schuine en platte daken. Elk systeem is ontworpen om de installatie zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen.

SolarCentric levert montagesystemen van de Nederlandse bedrijven Van der Valk Solar Systems. SolarStell en Esdec.

Schuin Dak

Van der Valk | Valk Pitched
Valk Pitched is het Van der Valk Solar Systems montagesysteem voor schuine daken. Bij de ontwikkeling van dit zonnepaneel montagesystemen is vooral gelet op montagegemak, snelheid en flexibiliteit. Er zijn immers vele soorten schuine daken met elk hun vereisten voor een gedegen bevestiging. Het assortiment Valk pitched bestaat uit drie basissystemen welke toepasbaar zijn op veel verschillende daktypen zoals: pannendaken, staaldaken, golfplaatdaken en felsnaaddaken.

Esdec | Clickfit EVO
Snel en betrouwbaar monteren met de innovatieve montagesystemen van ClickFit EVO voor pannen- en staaldaken. ClickFit EVO bestaat uit slechts 4 componenten, die met één stuk gereedschap gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn sommige componenten universeel te gebruiken voor pannen- en staaldaken. 

Plat dak

Van der Valk | ValkPro+
De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken (Pro+) zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het Pro+ assortiment voor platte daken blinkt uit in eenvoud en montagesnelheid.

Van der Valk | ValkPro+ O/W
De solar montagesystemen ValkPro+ O/W van Van der Valk Solar Systems voor platte daken ‘Valk Pro’ zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het assortiment voor platte daken blinkt uit in eenvoud en montagesnelheid. Het Flat Portrait Oost/West systeem heeft metalen koppelingen (geen plastic) waardoor het systeem is voorbereid op aarding en bliksembeveiliging. Standaard is het systeem al toepasbaar tot 25m hoogte (hoger op aanvraag).

Van der Valk | Valk Schansen|
Het assortiment ‘Schansen’ van Van der Valk Solar Systems bestaat uit de ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro. Alle drie praktische en universele solar montagesystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor ‘bijzondere’ platte daken, zoals aan- en uitbouwdaken, garageboxen of appartementsgebouwen.

Esdec | Flatfix
Esdec levert montagesystemen voor pannen, staal, fels, golfplaat, bitumen en leiendaken. De Flatfix lijn is speciaal ontworpen voor montage platte daken. Elk systeem is ontworpen om snel en betrouwbaar te kunnen installeren. Esdec gebruikt voor alle producten hoogwaardige, duurzame en 100% recyclebare materialen.

 

In-Dak

In-dak zonnepanelen zijn esthetisch zeer mooi en verhogen de waarde van uw woning. SolarCentric is kundig met het plaatsen van in-dak zonnepanelen. Bij deze type montagesystemen worden zonnepanelen op het dak geplaatst ter vervanging van de dakpannen.
Bij nieuwbouw wordt geadviseerd om in een vroegstadium contact te leggen met onze adviseurs om u te kunnen adviseren hoeveel dakpannen u (nog) nodig hebt indien u in-dak zonnepanelen wenst te plaatsen. Dit kan u forse besparing opleveren op materiaal (dakpan) en arbeid.

Bij bestaande bouw, moeten de dakpannen eerst van u dak af worden gehaald. Hiervoor moet u rekeninghouden met additionele kosten voor het verwijderen van de dakpannen, slijpen van de dakpannen en terugplaatsen van de dakpannen rondom de zonnepaneel-systeem.

Zie referentie projecten van SolarCentric voor de in-daksystemen die wij hebben opgeleverd.

ClearlineFusion | Viridian Solar
Het Viridan Solar ClearlineFusion indak zonnepaneel systeem, brengt hoogwaardige kwaliteit van dakintegratie van solar PV binnen handbereik voor toepassing in zowel nieuwe- als bestaande woningen. Nu is er geen compromis meer nodig tussen het verlagen van de energierekening en het hebben van een woning met de gewenste uitstraling.

Referentie projecten

Wand / Gevel

Valk Canopy
Met dit unieke montagesystemen kunnen zonnepanelen ook aan een wand worden gemonteerd onder ideale hoekomstandigheden. Dit kan enkel met zonnepanelen in Landscape configuratie. Zorgt tevens voor verfraaing van het gebouw. Informeer naar de mogelijkheden.

Schuin dak

Op-dak montage wordt toegepast bij schuine daken. Afhankelijk van het type dak bedekking, heeft u voor de dak bevestiging een dak haak, stokschroef, console op een rail nodig. 

Schuin dak

Er zijn daken met dakpannen, golfplaat daken en bitumen schuine daken. Zie onze referenties.
Klik hier

Plat dak

Op bijna alle platte daken kunt u zonnepanelen plaatsen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ballast.

Plat dak

Zie onze referenties voor Zuid-opstelling, Oost-West opstellingen en op een schans!
Klik hier

In-dak

Met in-dak zonnepanelen wordt het aanzicht van uw woning fantastisch! ‘Solar never looked so good’.

In-dak

Het ClearlineFusion indakzonnepanelen systemen kan zowel bij nieuwe- als bestaande woningen worden toegepast. Zie onze referenties
Klik hier

Heeft u een montage systeem kunnen kiezen?

We snappen dat dit erg veel informatie is, als je een keuze hebt kunnen maken. dan nodig wij uw uit om op de linkse knop te drukken om naar de Installatie pagina te gaan. Wilt u toch meteen met een van onze experts spreken? Dan drukt up op de rechtste knop